Thursday 21 May 2009

You can run but you can't hide

S-a dezvoltat in ultimul timp la noi conceptul de pitzipoanca (cazul feminin) sau cocalar ( cazul masculin), s-au pus etichete, s-a criticat, s-au dat ca exemple niste comportamente si gata deja facem diferente intre pitzi si non-pitzi. Dar cat de negru si alb e totul?


Judecam pentru ca cineva se imbraca tipator, cu mult sclipici, machiaj vulgar dar e ok atunci cand doua persoane trec una pe langa cealalta si nici nu se saluta, sau intra intr-o sala plina de oameni fara sa spuna un cuvant. Judecam daca o persoana da o replica nu tocmai inteligenta, dar e ok cand mai ales fetele inteapa cu replici dure si care nici nu isi au rostul. Judecam stiluri de viata si condamnam, dar suntem obsedati sa construim un castel din carti de joc ce ilustreaza o personalitate perfecta (pe care nu o avem) doar pentru a salva aparentele.


Acum stau si ma intreb, cum ar trebui numite fetele ce adora sa fie rautacioase pentru ca ele considera ca asa isi dezvaluie personalitatea "puternica", sau cele care au uitat demult ce inseamna respect si bunele maniere, sau acele fete care ar calca totul in picioare pentru a-si atinge scopul maret. Acele fete sunt imbracate dupa ultimele tendinte, asculta muzica "cool", merg prin cele mai populare cluburi, si de cele mai multe ori isi petrec timpul numarand pitzipoance. Cine sunt ele? Please welcome Updated Pitzi!

1 comment:

  1. Imi place la nebunie ultima parte! E plina de adevar!!! Am avut de a face cel putin cu o fata de genul, care se cred cool si le critica, dar se stamba ca ele, danseaza ca ele, vorbeste ca ele...

    ReplyDelete

Translate

www.qdomenii.com