Saturday 13 February 2010

Stop killing Cupid!


Uite vine si mult controversata zi de Valentine's Day. Foarte multi o blameaza si sincer nu inteleg de ce, ma depaseste. Argumentul principal al celor against este ca "nu e o sarbatoare romaneasca, vai, unde e simtul patriotic?" YEAH RIGHT. Daca nu e o sarbatoare romaneasca ce? Sarbatoreste cineva Dragobetele, sau orice alta sarbatoare crestina? Hai sa nu exageram. "Vai dar ce se va ajunge de tara noastra daca imprumutam aceste zile?" Dar ce se ajunge daca nu le imprumutam? Dupa mine e tot o apa si un pamant.


Dar sub acest fals argument al patriotismului se nasc mai multe categorii de persoane. Avem in primul rand fetele care nu au pe cineva si incearca sa ascunda o frustrare (care nu ar trebui sa existe) prin asemenea motive, don'soarele care nu primesc  nimic de la "Cavalerii" lor si incearca sa se justifice in fata altor don'soare: "vai, draga dar cine sa tina prostia asta de sarbatoare? De acum imprumutam tot de la americani", iar probabil categoria cea mai importanta e a baietilor care sunt prea preocupati de sine sau de propria reputatie si care nu au chef, bani, dorinta sa cumpere ceva persoanei de langa ei si de aici reactia generala a femeilor.


Eu zic STOP. Fie ea imprumutata sau nu, prosteasca sau nu, anti-romaneasca sau nu, e o zi in care se sarbatoreste un sentiment frumos, una din fooooarte putinele zile cand se promoveaza ceva pozitiv, cand se pune accent pe o traire nobila. Why killing it? Eu am certitudinea ca orice fata din tara asta s-ar bucura la primirea celui mai mic dar in aceasta zi, pentru ca nu e nimic rau in asta! Nu are rost sa ne ascundem dupa deget.


Asa ca maine,  de Valentine's Day o sa incerc sa ma gandesc mai mult la acel ingeras gras si in scutece care trimite sageti si fluturasi in stomac. He's not so bad after all....

1 comment:

  1. dc oare trebuie sa astepti valentine's day ca sa faci un cadou la pers draga ?

    ReplyDelete

Translate

www.qdomenii.com