Wednesday 28 April 2010

Can't stand it!


Recunosc, ma inspir din ceea ce observ, imi aduc aminte de ce ma deranjeaza din situatii reale. O astfel de situatie mi-a adus aminte de un lucru ce ma infurie la maxim. E o problema... si una chiar foarte mare. Problema asta ma intriga si ma deruteaza in acelasi timp. Care este ea? Problema e cu fetele noastre. Stau si ma intreb.... De ce ar accepta o fata, oricat de indragostita ar fi, ca "iubitul" sa ii vorbeasca urat, sa o trateze rau, sa o bruscheze sau chiar sa devina si mai violent. Nu pot intelege oricat de mult ma chinui.


Da, iubirea este unul din cele mai nobile sentimente, poate chiar cel mai nobil. Dar cum poate iubirea sa se traduca in cuvinte jignitoare, priviri pline de dispret, si urme lasate pe corp? Poti iubi o persoana pana intr-atat incat sa accepti orice? Si mai mult decat atat, cum poti iubi pe cineva in stare de asemenea lucruri? Poate intr-adevar iubirea e oarba, dar pe langa asta e si al naibii de sireata, ti se strecoara prin toate venele corpului si te face, probabil, imuna la orice stimul din exterior. Nu numai ca nu vezi, probabil nici nu mai auzi, nu mai simti, si nu poti gandi in afara ei.


Poate veti spune ca aceste fete care accepta atat de multe nu au educatie, sau nu au avut un model patern adecvat. Tin sa va contrazic. Poti vedea astfel de cazuri si in cele mai educate si instruite femei. Si totusi ma depaseste.. am stat si m-am gandit de ce? si am ajuns doar la un singur raspuns: poate aceste fete nu au destula incredere in ceea ce ele reprezinta, probabil au sentimentul ca acel baiat e singurul care le iubeste si le poate iubi vreodata si pur si simplu traiesc teama de a privi dincolo de...pumn.


Putem sa dam sfaturi, putem sa judecam, dar probabil situatia va ramane aceeasi. Pot doar sa sper ca prin randurile mele neexperimentate se va regasi cineva si macar va constientiza  pana unde duce o iubire dependenta si vicioasa. De aici depinde doar de tine...

1 comment:

Translate

www.qdomenii.com