Sunday 29 March 2009

You may say it's not

Cu totii ati auzit despre marea adunare a animalelor rationale, o adunare la care fiecare isi scoate de la pastrare cele mai frumoase straie si isi pune cea mai frumoasa masca pe fata, una stralucitoare si glamorous. Aceasta adunare in jurul raului de bautura se cheama Petrecerea. Bineinteles, toti plecam de acasa cu gandul ca va fi distractia vietii noastre, dar hai sa recunoastem ca sunt unele lucruri care ne scot din minti si , pentru un moment, ne strica tot cheful de distractie:

1. Intalnim pe langa raul de alcool, asa numitul Urangutan, plin de sine, face multa galagie, si cand ti-e lumea mai draga, te calca pe picioare cu toata "gratia" lui, distrugandu-ti pantofii sau , in cazul meu, lasand o mare vanataie in urma.

2. Pe langa acesti urangutani, gasim de multe ori Zebre, ele stau in turma, sunt foarte sfioase, de cele mai multe ori seamana intre ele. Isi petrec timpul la aceasta adunare stand pe scaun, si de obicei, stricand cheful celorlalti.Vedeti voi, stie Urangutanul pe langa cine sa stea, ca sa nu fie eclipsat

3. Buni prieteni cu urangutanii, sunt Rinocerii, mult mai masivi, mult mai galagiosi, se adapa intens din raul cu "bunatati" si de cele mai multe ori, in euforia lor, varsa pahare cu bautura pe jos, sau mai rau, pe ceilalti.Vorbesc din propria experienta. "Gratia" lor m-a uimit de fiecare data.

4. Mult deasupra tuturor se afla Hienele, fiinte foarte lucioase, sclipicioase, ele tanjesc sa fie in centrul atentiei, iar daca Doamne fereste altcineva paseste in lumina reflectoarelor, are loc o adunare urgenta a turmei lasandu-se cu o luuuunga discutie, rasete si barfe cat cuprinde la adresa "impostorului"


Cam astea ar fi , pe scurt, momente si persoane care, uneori, duc distractia la extreme. Dar nu trebuie sa fim suparati, mai adoptam si noi cateodata rolurile de mai sus. Important e sa nu le facem o ocupatie. And P.S: Don't take it personally! To be continued...

4 comments:

  1. ha...foarte tare. mai vroiam sa ne prezinti vreo 2-3 specii

    ReplyDelete
  2. Ai uitat sa mentionezi pe cei care is pe post de fotograf :P (eg. eu din cand in cand)

    ReplyDelete
  3. andreea...mai lipsesc cateva animalute de pe aci...vreau si eu sa ma incadrez intr-unul dintre tipare dar...nu e "jungla" completa....PS: imi place blogul tau, te reprezinta...si iti sta bine cu el..:)

    ReplyDelete
  4. imi place cum ai impartit rolurire, straniu dar adevarat, pasnic dar viclean in acelasi timp, asta in cazul in care fiecare animal de sete se adapa din raul de alcool!

    ReplyDelete

Translate

www.qdomenii.com