Friday 24 January 2014

4 days in Bangkok

Hello, friends! Iata ca vine si continuarea acestui jurnal de calatorii.
Maine vom parasi Bangkok-ul zgomotos si aglomerat si vom zbura catre sud spre Krabi Town, oras cu plaje superbe, nisip alb si apa limpede. Vom zbura, pentru ca s-a dovedit ca trenul pentru a ajunge acolo este la fel de scump! Asa ca, dragii mei, daca doriti sa calatoriti vreodata prin aceste parti, va recomand sa rezervati din timp zboruri interne pentru ca sunt ieftine si comfortabile, pur si simplu nu se compara cu mijloacele de transport terestre. Pentru a ajunge pe aceste insule am avut de ales intre a lua trenul (la cuseta, clasa a 2-a cu alte 40 de persoane in vagon, fara delimitari intre compartimente), a lua autobuzul ( 14 ore dureaza toata smecheria si nu e deloc placut) sau a lua avionul. Diferenta de pret intre avion si tren/autobuz s- dovedit a fi de 80 de dolari, iar pentru noi s-a meritat! Vom ajunge acoo intr-o ora si 20 minute, fara batai de cap si odihniti.

Dar sa va mai povestesc ce am facut in Bangkok.

Inainte de toate vreau sa spun ca, intr-adevar, in perioada aceasta sunt proteste in Bangkok, actiune intitulata Bangkok Shut Down, ce presupune inchiderea la propriu a multor dintre strazi/artere principale. Sunt multi oameni ce se implica in aceasta actiune, dar din ce am observat sunt pasnici si vor doar sa isi spuna cuvantul. Din pacate, cand asemenea evenimente au loc, exista tendinta de o mare exagerare in media, iar acest lucru influenteaza negativ opinia publica. Nu a fost un moment in timpul acestei calatorii in care sa nu ma simt in siguranta. Iata cateva poze cu strazile blocate de catre protestatari.


Acum, revin la promisiunea din postul trecut...

Asa cum am precizat in postul anterior, am ajuns si la un Ping Pong Show. Acum 2 seri, mergeam oarecum confuzi prin Night Market ( o zona in apropiere de China Town, cu tot felul de tarabe, briz-brizuri si alte minunatii) si am fost acostati (ceva absolut normal) de anumite persoane pentru a merge la aceste "show-uri". Ce sa zic, curiozitatea m-a impins sa zic da, adica sa fim seriosi, nu poti spune ca ai fost in Thailanda daca nu ai fost la un Ping Pong Show. Sincer ma asteptam cumva sa fie un joc ( prostesc din partea mea sa cred asta), nu credeam ca lucrurile se vor desfasura pe bune si full frontal. 

Si am mers. Inauntru, intunecat, o scena pe mijloc, iar pe scena tot felul de femei cu "skill-uri" care mai de care ( pe langa prea bine cunoscutul truc cu mingea de ping pong, mai intalnim si fumatul unei tigari cu vaginul, extragerea unei ate de 4-5 m cu mici clopotei din vagin, suflatul in lumanari de pe tort tot cu vaginul). Da, stiu cum suna. Socant!

Insa nu am fost atat socata, precum deprimata. Toata imaginea a fost de-a dreptul dezolanta. Unele din fete (cu varste de pana la 40 de ani) pareau ca fac asta de o vesnicie, si se miscau precum roboti, inerte la orice din jurul lor. De-a dreptul trist! Dar si mai trist e ca, altele din ele, se simt foarte comfortabil facand asta si nu pot concepe alta modalitate de a-si castiga existenta. In fine, episodul a fost memorabil, insa nu a lasat o amprenta pozitiva.

Fara sa va plictisesc, voi lasa pentru postul urmator povestirea altor experiente memorabile si poate mult mai fun din Bangkok :)

No comments:

Post a Comment

Translate

www.qdomenii.com