Tuesday 11 February 2014

Koh Chang, little piece of paradise

Buna seara, prieteni! Va salut din Koh Chang( Elephant Island), a doua insula ca marime, situata in Golful Thailandei, si pot sa spun, fara nici o retinere, ca as sta aici cel putin 6 luni din an :D. Dintre toate locurile pe care le-am vizitat de cand ma aflu in sud-estul Asiei, aceasta bucatica de lume imi este cea mai draga, si sa va spun de ce:

1. Koh Chang este de fapt un parc national, 70% din suprafata insulei reprezinta jungla virgina si are un aspect stancos (de aici si privelisti spectaculoase de la inaltime), plus numeroase cascade si poteci de colindat in inima junglei.

2. Numeroase creaturi adorabile: pasari exotice, maimute, elefanti, dar si mai putin adorabile precum serpi si crocodili (ce-i drept numai in captivitate).

3. Apa limpede, calda si incredibil de albastra, bogata in pesti tropicali de tot soiul, pe care ii poti observa cu ochiul liber, plus nenumarate plaje cu un nisip alb si foarte fin, si multi multi crabi peste tot :)

4. Apusuri superbe

5. Poftiti la peste!

6. Am intalnit multi europeni ce si-au cumparat aici o bucatica de teren, au construit o casa, si isi petrec astfel anii de pensionare. Frumoasa viata!

7. Desi e o insula linistita, nu duce lipsa de turisti, si nici de baruri in care poti asculta muzica (buna) live in fiecare seara, diverse petreceri tematice si, in general, o viata de noapte colorata.

P.S. Probabil din cauza turistilor, pe strada se vinde pana si shaworma! Cu de toate, evident!

No comments:

Post a Comment

Translate

www.qdomenii.com