Sunday 2 February 2014

Bye Bye islands!

Hello, dragilor! Revin cu updates din calatoria noastra. Au trecut 12 zile de cand am ajuns in Thailanda, simt ca am trait atat de multe lucruri diferite, incat parca au trecut 12 luni. Maine ne indreptam spre Cambodia, Siem Reap (azi am ajuns din nou in Bangkok), dar inainte de asta sa va mai spun ce am facut intre timp.

Acum 3 zile am luat feribotul din Krabi, spre Koh Lanta, minunata locatie, plaja superba, iar ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost linistea! Dupa zile intregi de mers colo colo, somn putin, impachetat si despachetat, popasul in Koh Lanta a fost perfect.

Mi-a placut mult faptul ca plajele nu erau foarte aglomerate, si am avut parte de spatiu, dar in acelasi timp, peste tot sunt baruri, restaurante, muzica live, deci am avut si optiuni de distractie.
In fine, a fost foarte frumos, dar partea cea mai buna vine abia acum, trebuie sa va povestesc despre cum am ajuns din Krabi in Koh Lanta. Dupa ce ne-am consultat cu mai multi turisti/localnici, am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa luam feribotul, calatorind in jur de 2 ore. Toate bune si frumoase, insa cand am ajuns pe feribot am avut impresia ca am ajuns pe un vas de refugiati, pentru ca o multime de oameni erau ingramaditi calare unul peste altul, nici macar loc unde sa calci nu aveai! In fine, ne-am ingramadit si noi pe podea efectiv, pentru ca scaune nici vorba sa mai fie libere, si am pornit. Dar marea surpriza a venit abia dupa o ora de calatorie cand, fiind in larg, feribotul opreste, si 5 barci mai mici, conduse de localnici, se conecteaza de feribot si incep sa strige fiecare cate o locatie/insula. Turistii, care mai timizi, care mai cu tupeu, se indreapta spre barci, genti aruncate peste bord, si tot tacamul. Asta da revolutie a transportului, statii pana si in largul marii!! Va atasez si cateva poze.
 
Si cu asta am incheiat, dragilor, va las. Incerc sa ma pun sa dorm, maine ma asteapta o calatorie de 8 ore pana in Siem Reap. V-am pupat!!

No comments:

Post a Comment

Translate

www.qdomenii.com